Eθελοντές

 

Γίνε και εσύ κομμάτι της γιορτής του DEAFestival που έρχεται στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα!

Το DEAFestival στηρίζεται στους εθελοντές του για τη λειτουργία και την επιτυχή ολοκλήρωσή των διαφόρων δράσεών του.

Οι εθελοντές που θα στελεχώσουν το DEAFestival θα απασχοληθούν σε διάφορους ενδιαφέροντες τομείς του Φεστιβάλ όπως workshops, ομιλίες, ψυχαγωγικές δράσεις, προβολές ταινιών και θεατρικές παραστάσεις, έκθεση, ενημέρωση κοινού κ.α. 

Επίσης δεν παίζουν σημαντικό ρόλο μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αλλά και στη προετοιμασία και διοργάνωσή του όπως στο κομμάτι της επικοινωνίας, στην ενημέρωση μέσω social media και ιστοσελίδας, υποτιτλισμό ενημερωτικών βίντεο, συντονισμό και οργάνωση δράσεων κ.α.

Θα έρθετε σε επαφή με τη κοινότητα των Κωφών και τη κουλτούρα τους, θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην Νοηματική γλώσσα, θα γνωρίσετε νέα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και θα βιώσετε την εμπειρία της συμμετοχής στη μεγαλύτερη γιορτή των Κωφών και της Νοηματικής γλώσσας.

Απώτερος σκοπός του εθελοντικού προγράμματος του DEAFestival είναι να φέρει σε επαφή τη κοινότητα των Κωφών και τη κουλτούρα της Νοηματικής με το ευρύτερο κοινό.

Οι διαθέσιμες θέσεις εθελοντών έχουν καλυφθεί, ευχαριστούμε όλους σας για το ενδιαφέρον σας!