Οι χορηγοί μας

ΧΟΡΗΓΟΣ – Affiliate

Η εταιρεία “Kασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” αξιοποιώντας την αλματώδη ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας όλες τις νέες μεθόδους εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας και όλα τα νέα υπερσύγχρονα προϊόντα που βελτιώνουν διαρκώς την ποιότητα ζωής και ακοής των πασχόντων. Κοντα σας με καταστηματα σε Ελλάδα και εξωτερικό με υπερσύγχρονα εργαστήρια κατασκευής και επισκευής ακουστικών βαρηκοΐας. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους για να μάθετε τα σημεία παρουσίας τους, τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους!

Χορηγοί – Sponsors

 

To DEAFestival 2019 είχε την υποστήριξη του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου Alpha Bank! Δείτε στον ιστότοπο του ομίλου περισσότερα για το πρόγραμμά του!

Ο όμιλος εταιριών Ηρακλής προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα για τσιμέντο, σκυρόδεμα και αδρανή καθώς και μοναδικές υπηρεσίες. Δείτε στην ιστοσελίδα του για να ενημερωθείτε για το εύρος των δραστηριοτήτων του!

Χορηγοί – Supporters

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας είναι μία αναγνωρισμένη σχολή Νοηματικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη ενώ διαθέτει παρουσία σε 7 ακόμα πόλεις στην Ελλάδα. Παρέχει επίσης στους μαθητές τη δυνατότητα να συμμετέχουν ζωντανά σε on-line τμήμα από το σπίτι τους. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους!

Η Τοπφων δραστηριοποιείται στην εμπορία , διάθεση εφαρμογή και ρύθμιση ακουστικών βαρηκοΐας σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης ήχου. Κάθε εφαρμογή που αναλαμβάνει, αντιμετωπίζεται από το τεχνικό μας τμήμα σαν μοναδικήμε στόχο την επιλογή αξιόπιστης και πλήρως εξατομικευμένης λύσης, προσαρμοσμένης απόλυτα στα λειτουργικά και οικονομικά τους δεδομένα. Για περισσότερα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους!

Χορηγοί Φιλοξενίας

Χορηγός οπτικής ταυτότητας

Χορηγός μεταφοράς

Χορηγός νερού

Με την υποστήριξη

To DEAFestival διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το DEAFestival διοργανώθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το DEAFestival 2019 διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος

To DEAFestival 2019 στη Θεσσαλονίκη υποστηρίχτηκε από τον Σύλλογο Κωφών Θεσσαλονίκης