Loading

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του DEAFestival 2016 & 2017, το Φεστιβάλ Κωφών επιστρέφει τον Σεπτέμβριο του 2018.

Οι εθελοντές είναι το χρώμα του DEAFestival 2018.
Το DEAFestival είναι πλέον ΘΕΣΜΟΣ και εσείς μέρος αυτού του θεσμού.

Γίνε Μέλος της Ομάδας
του DEAFestival 2018

Το DEAFestival αναζητά άτομα για εθελοντική εργασία, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν έμπρακτα με τις γνώσεις, τη δημιουργικότητα και τη θετική τους διάθεση στην προετοιμασία και διεξαγωγή του. Το πρόγραμμα απασχόλησης του DEAFestival παρέχει τη δυνατότητα να αναλάβουν ενεργό ρόλο σε βασικούς τομείς της διοργάνωσης όπως:

Γραφείο Τύπου

Οι εθελοντές είναι η “κινητήριος δύναμη” του Γραφείου Τύπου. Αναλαμβάνουν δράση πριν από την έναρξη του φεστιβάλ και οι αρμοδιότητές τους περιλαμβάνουν τη συνολική υποστήριξη του Γραφείου Τύπου.

Διάρκεια εθελοντικής εργασίας: Ιούλιο – τέλη Σεπτέμβρη

Αρμοδιότητες:

  • Συντονισμός προγράμματος
  • Επικοινωνία (γραφείο τύπου, social media)
  • Γραμματειακή υποστήριξη
  • Διαχείριση ιστοσελίδας
  • Φωτογραφική και οπτικοακουστική κάλυψη
  • Γραφιστικές εφαρμογές

 

Εξυπηρέτηση Κοινού

Διάρκεια εθελοντικής εργασίας: 20-24 Σεπτεμβρίου

Οι εθελοντές εξυπηρέτησης κοινού είναι ουσιαστικά τα “μάτια” και τα “αυτιά” του DEAFestival, αφού σκοπός τους είναι να πληροφορούν το κοινό για τις παροχές του φεστιβάλ, να προλαμβάνουν τυχόν “δύσκολες” καταστάσεις, σε συνεργασία πάντα με τους υπόλοιπους φορείς του φεστιβάλ, καθώς και να παρέχουν σιγουριά με την παρουσία τους ανάμεσα στο κοινό.

Οι απασχολούμενοι θα ενταχθούν στο συνολικό οργανόγραμμα, ανάλογα με το αντικείμενο των σπουδών, τον ελεύθερο τους χρόνο και τα ενδιαφέροντά τους.

Μετά την ολοκλήρωση της απασχόλησής τους στο κομμάτι «Γραφείο Τύπου», χορηγείται Βεβαίωση Απασχόλησης και Συστατική Επιστολή που καλύπτει την περίοδο της άσκησης και τον τομέα απασχόλησης.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα με τις Φόρμες Αίτησης Εθελοντών όπως συμπληρώσετε την φόρμα που επιθυμείτε να απασχοληθείτε.

Με εκτίμηση,
η οργανωτική επιτροπή του DEAFestival 2018